Graas Uitgever, boek Poreus Staal


poreus STAAL


Boek Het Aarden Beest

poreus STAAL

De verborgen wetmatigheden van schijnbaar toevallig gebeurtenissen


Toeval, we ervaren het allemaal! Een bekend voorbeeld is dat je plotseling denkt aan iemand die je al jaren niet hebt gezien. Nog dezelfde dag kom je die persoon in levende lijve tegen. “Hoe is het mogelijk!” roepen we dan.

Auteur Benno Graas beschrijft honderden van dit soort wonderlijke toevalligheden die hem in de loop der tijd overvielen en menigmaal verbijsterd deden stilvallen. Ze vonden plaats tijdens de vele reizen die hij samen met zijn partner maakte en in zijn dagelijkse leven met buren, vrienden, familie en collega’s.

Graas is geen psycholoog, kwantumfysicus, visionair leider of goeroe, maar een vrachtwagenmonteur die bouten in elkaar draait, apparaten met elkaar verbindt en, als dit allemaal klopt, de tandwielen laat draaien waarna het voertuig in beweging komt. Na zo’n vijftienhonderd toevalligheden te hebben verzameld, is hij gepassioneerd op zoek gegaan naar het mysterieuze ontbrekende ‘tandwiel’ dat over onoverbrugbare afstanden gebeurtenissen in beweging brengt. Hij neemt de lezer mee op zijn fascinerende zoektocht waaruit blijkt dat niets op zichzelf staat. Na het lezen van dit boek komt ons leven hoe dan ook in een ander daglicht te staan.

Het boek bevat 272 pagina's en is verkrijgbaar via deze website, alle boekhandels en bol.com.


Boekcover poreus STAAL

Klik voor een vergroting.

Voorkant boek, klik voor een vergroting Achterkant boek, klik voor een vergroting

BESTELLEN

Naar boven