Graas Uitgever, boek Het Aarden Beest

De ontmaskering van Timboektoe

Boek Het Aarden Beest

De ontmaskering van Timboektoe

Een onwaarschijnlijke bootreis naar de einder


Tot tweemaal toe doorkruisten Thecla en Benno Graas op een oude motor het Afrikaanse continent, zonder te weten dat zij door het ondoordringbare aura van een van de meest tot de verbeelding sprekende steden waren gereden: Timboektoe...Een mythische legende aan de einder van de Sahara.

Beide keren leek hun route zich dwalend af te wenden van dat mysterieuze oord en pas thuisgekomen drong het tot ze door dat deze magische stad aan de einder echt bestaat.

Hun fascinatie voor het onbekende resulteerde in een derde onderneming. Dit maal kozen zij voor een oud schip om zich, samen met lokale Touaregs, Bambara's, Fula's en Bozo's te laten afzakken over de rivier de Niger, naar deze stad aan de einder. Het vooruitzicht, ontspannen met de stroom mee te varen over de levensader van Mali, mondde echter uit in een bizarre en weerzinwekkende ervaring, waarbij je als weldenkend mens terstond had omgekeerd! Maar de magische lokroep van Timboektoe droeg een ontembare aantrekking als wel afwijzing in zich, die als een mistige schaduw om ontmaskering vroeg. Het werd een onwaarschijnlijk avontuur...


Het boek bevat 144 pagina's en is gelardeerd met 50 prachtige illustraties.

Klik hier om te bestellen.

Boekcover

Klik voor een vergroting.

Voorkant boek, klik voor een vergroting Achterkant boek, klik voor een vergroting

Naar boven